1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Embedding image into a forum post

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Rushster, Jun 4, 2014.

  1. Rushster

    Rushster Member

    Hi

    I have just this weekend migrated over from vbulletin after 10 years (took the plunge finally) but I'm having a problem allowing people to embed images into their posts, not as a file attachment but into the post. I can't find a setting so currently when you hit the 'image' button it asks for a url, rather than browse to folder.

    Many thanks.
     
  2. AndyB

    AndyB Well-Known Member

  3. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    I'm kind of confused by what you are saying. When I use the image button on the editor it asks for a URL, not an option to browse to a folder.

    The button on the editor is for URL embedding. If you want to embed an image into a post you use the Upload File option and then indicate either thumbnail or full image.
    Screen Shot 2014-06-03 at 8.01.44 PM.png
     
  4. Rushster

    Rushster Member

    Yes it was an 'upload file' thing that threw me off, I thought that was uploading files, attachment rather than adding an image for the post. I didn't realise that adding images was handled in two different areas, that's why I expected to see it in the add image button. I will change the wording on Upload a File to Embed Image or something.
     
  5. Liam W

    Liam W Well-Known Member

    But its also used for attachments...
     

Share This Page