• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Email in-use error? nginx + php-fpm

#1
Hello,

Everytime someone tries to enter email and click away, the site shows an error. I am not sure what could be the problem. I think it only happens in debug mode.



Here are the logs:

Nginx error log:
Code:
2014/02/26 16:11:57 [error] 24892#0: *23 recv() failed (104: Connection reset by peer) while reading response header from upstream, client: XXX.XXX.XXX.XXX, server: domain.com, request: "POST /test/register/validate-field HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php5-fpm.sock:", host: "domain.com", referrer: "http://domain.com/test/login/login"
2014/02/26 16:12:23 [error] 24892#0: *23 recv() failed (104: Connection reset by peer) while reading response header from upstream, client: XXX.XXX.XXX.XXX, server: domain.com, request: "POST /test/register/validate-field HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php5-fpm.sock:", host: "domain.com", referrer: "http://domain.com/test/login/login"
2014/02/26 16:30:11 [error] 24892#0: *2917 recv() failed (104: Connection reset by peer) while reading response header from upstream, client: XXX.XXX.XXX.XXX, server: domain.com, request: "POST /test/register/validate-field HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php5-fpm.sock:", host: "domain.com", referrer: "http://domain.com/test/login/login"
2014/02/26 16:45:30 [error] 24892#0: *4054 recv() failed (104: Connection reset by peer) while reading response header from upstream, client: XXX.XXX.XXX.XXX, server: domain.com, request: "POST /test/register/validate-field HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php5-fpm.sock:", host: "domain.com", referrer: "http://domain.com/test/login/login"
2014/02/26 16:49:45 [error] 24892#0: *4320 recv() failed (104: Connection reset by peer) while reading response header from upstream, client: XXX.XXX.XXX.XXX, server: domain.com, request: "POST /test/register/validate-field HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php5-fpm.sock:", host: "domain.com", referrer: "http://domain.com/test/login/login"
2014/02/26 16:51:08 [error] 24892#0: *4418 recv() failed (104: Connection reset by peer) while reading response header from upstream, client: XXX.XXX.XXX.XXX, server: domain.com, request: "POST /test/register/validate-field HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php5-fpm.sock:", host: "domain.com", referrer: "http://domain.com/test/login/login"
2014/02/26 16:51:31 [error] 24892#0: *4418 recv() failed (104: Connection reset by peer) while reading response header from upstream, client: XXX.XXX.XXX.XXX, server: domain.com, request: "POST /test/register/validate-field HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php5-fpm.sock:", host: "domain.com", referrer: "http://domain.com/test/login/login"
Php error log:
Code:
[26-Feb-2014 16:11:57] WARNING: [pool domain] child 22341 exited on signal 11 (SIGSEGV) after 675.747648 seconds from start
[26-Feb-2014 16:11:58] NOTICE: [pool domain] child 24907 started
[26-Feb-2014 16:12:23] WARNING: [pool domain] child 22340 exited on signal 11 (SIGSEGV) after 705.344271 seconds from start
[26-Feb-2014 16:12:23] NOTICE: [pool domain] child 25332 started
[26-Feb-2014 16:30:11] WARNING: [pool domain] child 24907 exited on signal 11 (SIGSEGV) after 1093.024607 seconds from start
[26-Feb-2014 16:30:11] NOTICE: [pool domain] child 28052 started
[26-Feb-2014 16:45:30] WARNING: [pool domain] child 25332 exited on signal 11 (SIGSEGV) after 1986.788713 seconds from start
[26-Feb-2014 16:45:30] NOTICE: [pool domain] child 30447 started
[26-Feb-2014 16:49:45] WARNING: [pool domain] child 28052 exited on signal 11 (SIGSEGV) after 1174.432294 seconds from start
[26-Feb-2014 16:49:45] NOTICE: [pool domain] child 30875 started
[26-Feb-2014 16:51:08] WARNING: [pool domain] child 30875 exited on signal 11 (SIGSEGV) after 82.582952 seconds from start
[26-Feb-2014 16:51:08] NOTICE: [pool domain] child 31299 started
[26-Feb-2014 16:51:31] WARNING: [pool domain] child 30447 exited on signal 11 (SIGSEGV) after 360.936282 seconds from start
[26-Feb-2014 16:51:31] NOTICE: [pool domain] child 31305 started
Regards
 
#3
Thanks Jake.

I think it was memcache for me.

So people with similar problem in future should try removing memcache
apt-get remove php5-memcache

Thanks