1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email Confirmation Links Not Working

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Dustin Mattison, Mar 7, 2013.

  1. Hello
    When new people register on my site and receive the email confirmation link, the link doesn't work and they can't register.

    Also, when they try to create a new password the email confirmation link doesn't work.

    It says the page could not be found.

    What should I do?

    Dustin
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Your Board URL is probably wrong:

    Admin CP -> Home -> Options -> Basic Board Information -> Board URL
     
  3. How should the board URL be set?
     
  4. tenants

    tenants Well-Known Member

    For surreyforum, my board url is:

    boardUrl.png

    Although, I have no need for email confirmation, I haven't used this since email confirmation has been bypassed by bots for years now

    I'm not really sure what email confirmation does, other than confirm that you have the users email (which I supposed is useful for contacting your forum users), but I find it a bit annoying to make users jump through hoops on registration... I would remove my captach if I didn't need to leave there as an example.

    Have you got an example of a registration email link (it doesn't have to be an acitve one)
     
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Set it to the base URL of the forum directory, minus the ending slash. Example:

    http://xenforo.com/community

    That is the board URL for this forum.
     
  6. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Your Board URL is wrong:

    Admin CP -> Home -> Options -> Basic Board Information -> Board URL

    It appears to contain "/forum" at the end when it shouldn't.
     

Share This Page