XF 1.3 Email confirmation is broken.

Status
Not open for further replies.
#1
It used to work before I installed XenPorta. So, that might have something to do with it.

Zend_Mail_Protocol_Exception: ... temporary failure - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:431
Generated By: Unknown Account, Yesterday at 10:10 PM
Stack Trace
#0 /var/www/html/forums/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp/Auth/Login.php(95): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_expect(235)
#1 /var/www/html/forums/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(217): Zend_Mail_Protocol_Smtp_Auth_Login->auth()
#2 /var/www/html/forums/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(200): Zend_Mail_Protocol_Smtp->helo('localhost')
#3 /var/www/html/forums/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
#4 /var/www/html/forums/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#5 /var/www/html/forums/library/XenForo/Model/MailQueue.php(62): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Smtp))
#6 /var/www/html/forums/library/XenForo/Deferred/MailQueue.php(10): XenForo_Model_MailQueue->runMailQueue(7.9999990463257)
#7 /var/www/html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(256): XenForo_Deferred_MailQueue->execute(Array, Array, 7.9999990463257, '')
#8 /var/www/html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.9999990463257, '', false)
#9 /var/www/html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#10 /var/www/html/forums/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#11 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(40) "http://ownagepvp.com/forums/deferred.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(4) {
["_xfRequestUri"] => string(77) "/forums/index.php?threads/x_epic_ninjaz_x-hacking-also-snapbattmatt-maybe.24/"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfToken"] => string(8) "********"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}
 
Status
Not open for further replies.
Top