• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 Email confirmation is broken.

#1
It used to work before I installed XenPorta. So, that might have something to do with it.

Zend_Mail_Protocol_Exception: ... temporary failure - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:431
Generated By: Unknown Account, Yesterday at 10:10 PM
Stack Trace
#0 /var/www/html/forums/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp/Auth/Login.php(95): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_expect(235)
#1 /var/www/html/forums/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(217): Zend_Mail_Protocol_Smtp_Auth_Login->auth()
#2 /var/www/html/forums/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(200): Zend_Mail_Protocol_Smtp->helo('localhost')
#3 /var/www/html/forums/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
#4 /var/www/html/forums/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#5 /var/www/html/forums/library/XenForo/Model/MailQueue.php(62): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Smtp))
#6 /var/www/html/forums/library/XenForo/Deferred/MailQueue.php(10): XenForo_Model_MailQueue->runMailQueue(7.9999990463257)
#7 /var/www/html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(256): XenForo_Deferred_MailQueue->execute(Array, Array, 7.9999990463257, '')
#8 /var/www/html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.9999990463257, '', false)
#9 /var/www/html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#10 /var/www/html/forums/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#11 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(40) "http://ownagepvp.com/forums/deferred.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(4) {
["_xfRequestUri"] => string(77) "/forums/index.php?threads/x_epic_ninjaz_x-hacking-also-snapbattmatt-maybe.24/"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfToken"] => string(8) "********"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}
 
#3
The problem is, in the email it gives me:http://ownagepvp.com/portal/index.php?account-confirmation/18/email&c=gfHWW0lMD81rM9sG
If I used the link: http://ownagepvp.com/forums/index.php?account-confirmation/18/email&c=gfHWW0lMD81rM9sG
it works. For some reason, /portal/ doesn't exist. Right now I have a file called index.php in my www folder that says http-equiv="refresh" content="0; url=http://ownagepvp.com/forums/index.php?portal/" /> to make ownagepvp.com redirect to the forum. Without that redirect, ownagepvp.com gives me the blank apache website page.

Do you know how to make it so ownagepvp.com gives me the /portal/ ? I thing that might fix it, because right now /portal/ doesn't even exist.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#6
You will need to ask in the add-on thread.

We can't support third party add-ons as we are not familiar with them.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#9
The error message is "temporary failure", which indicates that your SMTP had temporary problems. It should clear itself up, but that is caused by the SMTP server you're using and you'd need to contact them for guidance.