Fixed  "Edit" link in profile page posts displays "visible" tooltip

Dominion

Active member
#1
This is similar to an issue reported by Brogan in this thread: same phenomenon, different location.

Go to a user profile (yours or someone else's) where you have left a message

Display the "Profile Posts" tab, then hover over the "Edit" link in the message you left.

A tooltip containing the word "visible" appears.
 

Vincent

Well-known member
#2
In profile_post, change

Code:
<a href="{xen:link 'profile-posts/edit', $profilePost}" class="OverlayTrigger item control edit" title="{$profilePost.message_state}"><span></span>{xen:phrase edit}</a>
to

Code:
<a href="{xen:link 'profile-posts/edit', $profilePost}" class="OverlayTrigger item control edit"><span></span>{xen:phrase edit}</a>
I have no idea what it's useful for though...
 

James

Well-known member
#3
This was probably a development template edit that the devs entered but forgot to remove (like when vB forgot to remove the database phrase and opened up the FAQ bug ;))
 

Vincent

Well-known member
#4
This was probably a development template edit that the devs entered but forgot to remove (like when vB forgot to remove the database phrase and opened up the FAQ bug ;))
Too bad for them that's one of their minor mistakes :p
Now back on topic...
 

Dominion

Active member
#5
Thanks for the fix, VincentU. I'll do that if this hasn't been fixed before my site goes live. :)

At the moment I'm still translating. There's a lot of words in a forum UI!
 
Top