1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Double postings

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Maarten23, Jan 4, 2015.

  1. Maarten23

    Maarten23 Member

    Hey Guys,

    For some reason users on my forum are sometimes having issues which result in double postings. It's seems that sometimes the response of the forum is slow resulting in them clicking the post button again.

    Now I know I can turn off all my add-ons and probably have no more problems. However I need to run most of those addons and I just want to try and figure out whats causing it. The problem is that it does not seem to happen at a set time or anything, so I have no clue where to look.

    Is there anyone that can help me figure this out?
     
  2. Mr Lucky

    Mr Lucky Well-Known Member

    Responsive Adsense?
     
  3. Maarten23

    Maarten23 Member

    Nope not running any.
     
  4. whynot

    whynot Well-Known Member

    Probably it happens when the server is more busy.
    Are you on a shared server?
     
  5. Maarten23

    Maarten23 Member

    Nope got a private server. I am guessing it has something to do with the caching. But I don't know how to confirm that or where to exactly look.
     
  6. vbuser

    vbuser Active Member

    Do you have tapatalk. I read similar post and this was the reason.
     
  7. Mr Lucky

    Mr Lucky Well-Known Member

  8. Maarten23

    Maarten23 Member

    Thnx for the responses.

    I do have tapatalk, about 50% of my users come through there. However also people from a computer are sometimes experiencing the problems. Will take a look at that @Mr Lucky .
     

Share This Page