1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Double gender setting in user personal details after import

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by PCC, Dec 3, 2014.

  1. PCC

    PCC Member

    I did a test import of my vBulletin forum and now the each user's personal details has two places where gender can be selected. One is set correctly, I'm assuming from the vBulletin importation, and the other is set to "(Unspecified)". Any idea what would cause this?

  2. tyteen4a03

    tyteen4a03 Well-Known Member

    Did you have a custom field for gender?
  3. PCC

    PCC Member

    Well, I just took over administration of the vB forum a couple of weeks ago. I assumed that was a default field but it is very possible that it is a custom field. That actually just came to mind right after I posted my question. I'll check it out and see. Is it just a matter of disabling the custom fields in vB to get rid of that problem?
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That would be a custom field. The field would need to be removed from the source forum (to not be imported) or it can be removed after importing.
  5. PCC

    PCC Member

    I just looked and it is a custom field in vB. But when I removed it from XenForo they both disappeared. Is that a normal default field for XenForo? I didn't look prior to importing to see what fields were there.
  6. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

Share This Page