1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Deleted default BBcodes

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by andybond, Jun 11, 2014.

  1. andybond

    andybond Active Member

    I appear to have made an error somewhere along the line and my default BBcodes are no longer present.

    I am missing the obvious ones such as img

    Anyone help me recreate them ?
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    There are no default BB Codes.

    Or do you mean the Media sites?
    If so, the easiest thing to do is to create an admin demo and copy the settings from there: Admin Demo
  3. andybond

    andybond Active Member

    I might be getting confused here - so apologies in advance.

    Am I correct in thinking that [img ] folder \ image . png [/img ] should automagically just insert the image into the post ?
  4. andybond

    andybond Active Member

    If I "edit" an exisiting post the pop up editor shows the image. However when saved and closed it goes back to [img ] folder\ image .png [/ img ]
  5. andybond

    andybond Active Member

    Bah , user error! ( surprise suprise )

    I had somehow managed to supress the BBCode permissions for that section of the forum.

    I fail !
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Presumably that is via an add-on?
  7. andybond

    andybond Active Member

    Yes , Bbm XenForo Bb Codes

    I was a little suprised on the default settings of the plugin. It was working on other forum but not the " problematic " one.

    Thanks for the follow up though - I hope this helps someone who is in trouble.

Share This Page