1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Database error on xenforo

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Strong, Sep 3, 2012.

  1. Strong

    Strong Member

    I just migrated a site from one server to another using cpanel's migration tool. Since then, the xenforo installation has this problem while many other mysql based php applications seem to work just fine. At first I thought it had something to do with the database name/username details, then port number etc... Seems the config.php file is correct down to the port number. As to why I'm seeing this error is still a mystery.
     
  2. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    http://xenforo.com/community/threads/manual-customer-verification.34054/unread

    And please also post your support questions here http://xenforo.com/community/forums/xenforo-questions-and-support.25/
     
  3. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Thread moved.

    What is the error message?
     
  4. Strong

    Strong Member

    Sorry about that. I had simply searched for a resolution and posted in a result thread.

    The error message?

    Screen Shot 2012-09-02 at 10.34.32 PM.png
    Exactly that. nothing more or less.. Cannot even get into the error logs.
    Any idea how to correct this?
     
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    View the source code of the error page. That should give a more detailed MySQL error.
     
    Strong likes this.
  6. Strong

    Strong Member

    That did it. Thank you. :)
     

Share This Page