1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[cXF] Resource Tabs 1.1.0

Show tabs in XenForo Resource Manager instead of sorting menu.

  1. BassMan

    BassMan Well-Known Member

    51463 likes this.
  2. BassMan

    BassMan Well-Known Member

    51463 likes this.
  3. 51463

    51463 Well-Known Member

    what about the Media Gallery

    Capture.PNG
     
    jauburn likes this.
  4. BassMan

    BassMan Well-Known Member

    Sorry, I don't use nor have a license for XenForo Media Gallery.
     
    51463 likes this.
  5. jauburn

    jauburn Well-Known Member

    Agree. That would be useful as well.
     
  6. BassMan

    BassMan Well-Known Member

    51463 likes this.
  7. 51463

    51463 Well-Known Member

    woo hoo!!(y)(y)(y)

    now that you have the media gallery, you can make many many media gallery add-ons,

    tank you sir!!
     
    BassMan likes this.
  8. Xyphien

    Xyphien Active Member

    I've downloaded this and it puts my header at the bottom of the forum when I go into any subcategory such as plugins.

    upload_2016-4-12_12-4-27.png

    It also displays [​IMG] submission_date as well in the tab instead of Submission Date

    How do I go about fixing these?
     
  9. BassMan

    BassMan Well-Known Member

    As I can see all is fine on your site with this add-on.
     
  10. Xyphien

    Xyphien Active Member

    This is because I removed the plugin as my members said it was very confusing, and hard to read. Also, about 45% of my traffic is from the resource section, so I had to remove it for the viewers to navigate the rest of the site. It was causing a lack in members joining. I gained about 10 members a day for the two days I used this, when my average is around 20 a day. I can reactivate this for you if you'd like.
     
  11. BassMan

    BassMan Well-Known Member

    This must be something with your style. This add-on adds just a few template modifications. Test on default style and you'll see all is fine.

    Btw, which version of Resource Manager are you using?
     

Share This Page