1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Crons not running

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Ferdinand, Oct 3, 2013.

  1. Ferdinand

    Ferdinand Active Member

    Okay so I've disabled all crons except the feeder but it is still stopping.

    Is this fixed in v1.2.2 or is it still a bug in the software?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Any server errors logged?
     
  4. Ferdinand

    Ferdinand Active Member

    I'm running version 1.2.1 and no server errors have been logged.

    I'll upgrade and see how it goes. I am using about 20 XMLs so it may just be too large.
     
  5. Ferdinand

    Ferdinand Active Member

  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I'd have to recommend reducing the number of feeds you pull in if it's consistently happening or at least look out for the feeds that are particularly slow. Your feeds are taking more than 2 minutes to pull in each time and then the script is likely just failing because it times out. The actual feed run time out issue isn't something that's going to be new -- it's likely entirely independent of 1.2.

    I'll look at making further tweaks for future versions.
     
  7. Ferdinand

    Ferdinand Active Member

  8. Ferdinand

    Ferdinand Active Member

    I've reduced the feeds but the crons are still stopping @Mike do you know what's causing this to happen?
     
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Are you running 1.2.3? There are several further tweaks in this area.
     
  10. Ferdinand

    Ferdinand Active Member

    Yeah 1.2.3 it's a really odd problems and I'm only noticing it when the feeder stops running, it seems to be irrespective of what cron is scheduled next.
     
  11. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Well, the feeder is now time limited and there are further changes, so I don't think that all the crons should be stopping entirely with the changes.

    If you want to submit a ticket with ACP/FTP details, I can try to do some debugging.
     

Share This Page