1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Contact us link (bottom of forum)

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by niden.net, Feb 23, 2011.

  1. niden.net

    niden.net Member

    Greetings.

    Something I noticed (which might be nothing but I just want to check it out either way).

    Viewing the source of this forum, I see:

    Code:
    <ul class="footerLinks">
        <li><a href="http://xenforo.com/contact/">Contact Us</a></li>
        <li><a href="http://xenforo.com/">Home</a></li>
        <li><a href="/community/threads/setup-seo-full-friendly-urls-on-nginx.5151/#navigation">Top</a></li>
    </ul>
                
    On my site it is different.


    Code:
    <ul class="footerLinks">
        <li><a href="misc/contact" class="OverlayTrigger" data-overlayOptions="{&quot;fixed&quot;:false}">Contact Us</a></li>
        <li><a href="http://www.longhairsistas.com/">Home</a></li>
        <li><a href="/#navigation">Top</a></li>
    </ul>
    See the class OverlayTrigger and the &quot; stuff. Should that be there?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The Contact Us link on XenForo.com is custom and not the same as a standard installation.

    It resolves to a new page (http://xenforo.com/contact/) rather than an overlay.
     
  3. niden.net

    niden.net Member

    Ok so there is nothing wrong with my installation i.e. the code is what it is supposed to be?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Yes, the overlay is normal for a default installation.
     

Share This Page