1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cannot Reproduce [code] tag editor button doubles newlines

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Vladislav Rastrusny, Feb 17, 2011.

  1. Vladislav Rastrusny

    Vladislav Rastrusny Active Member

    Hello.

    If you select and copy to clipboard some text from message and
    after that you will press Code editor button and will
    try to insert this text into the text area, you will see all newlines doubled.

    Code:
    If you select and copy to clipboard some text from message and
    
    after that you will press Code editor button and will
    
    try to insert this text into the text area, you will see all newlines doubled.
    Is this an intended behavior?
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Code:
    If you select and copy to clipboard some text from message and
    after that you will press Code editor button and will
    try to insert this text into the text area, you will see all newlines doubled.
    Looks ok here?
     
  3. Vladislav Rastrusny

    Vladislav Rastrusny Active Member

  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I think what Mike means is he doesn't experience the problem.
    Neither do I with Chrome, FF or IE.

    Which browser and OS are you using?
     
  5. Vladislav Rastrusny

    Vladislav Rastrusny Active Member

    I use FF3.6 / Windows XP.

    Strange, I cannot reproduce now. Also I have interesting effect on the page now after my experiments:
    StrangePieceOfText.png
     
  6. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    I also cannot reproduce :(

    But that second thing you got there looks really weird if you ask me?
    How is that even possible?
     
  7. Alluidh

    Alluidh Well-Known Member

    These are parts from the Sidebar and from the editor functions mixed at the bottom of the page? Very strange :D
     

Share This Page