1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Can't uninstall add-on

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Case, Feb 17, 2014.

  1. Case

    Case Active Member

    Hi

    I've got an add-on installed on my forum but it's been disabled for ages. It's called "XFA - Bump Thread". I've searched for the add-on but can't find it on here, I'm not sure where I got it from.

    Anyway, when I click to uninstall it, I just get a white screen.

    At a guess, I'd say that means the add-on files are missing? I can't put them back though because I can't find it again.

    Is there any way I can delete it though the database or something? It's driving me OCD crazy!

    Thanks
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Case likes this.
  3. Case

    Case Active Member

    Ah. Yea, that's it.

    My search skills remain razor sharp then.

    Cheers, Brogan.
     
  4. JoeSchmoe

    JoeSchmoe Member

    Hi @Case, I had the same problem and I think I found a solution:
    https://xenforo.com/community/threads/bump-a-thread-paid.28813/page-6#post-881509

    Perhaps you already found it, too, but if not, Cheers!

    The code I provided comes with absolutely no warranty. However, I used it on my site and am happy with it.

    (I like hanging out with all of these British people on XF.com. Cheers is an awesome word and we don't use it over in the states.)

    Finally, sorry you got accused of piracy earlier in that thread. I never use pirated software and had exactly the same error.
     
    Case likes this.

Share This Page