1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Can't see new posts

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Steven Washer, Nov 30, 2015.

  1. Steven Washer

    Steven Washer Member

    All of a sudden, I can't see any new posts in my forum. I get email notifications, but the links go only to the home page, and the last instance of a recent post is from days ago.

    I ran a file health check and got this return:
    library/XenForo/Authentication/Core.php
    file does not contain expected contents

    Could they be related?
     
  2. Steven Washer

    Steven Washer Member

    Evidently I lied. I'm on 1.4.1, not 1.5
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Has anything on the server changed? Have you moved servers perhaps? A link to be able to view your forum would be helpful (I can't see a forum on the site listed with your license).
     
  4. Steven Washer

    Steven Washer Member

  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The hosting move is likely the cause, though I'm surprised you're having issues if it happened last week. It sounds to me like there are delays in DNS being changed, which means some people are still accessing the old server and some are accessing the new server. You may be receiving an email from someone replying to an old server but when you access it yourself, you access the new server so can't see the post. This should work itself out if that's the cause, though normally it'd sort itself out in 24 hours or so.

    Unfortunately, I am just guessing a bit. While I can see your forum, as a guest, I can't see anything. If you wanted us to see the content, we'd need you to provide an account we can login with (you could do this via a ticket in your customer area).
     
  6. Steven Washer

    Steven Washer Member

    I sent in a ticket, but wasn't sure what to put in it. I think I need someone's name and email, don't I?
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I've replied. We'll take it from there.
     

Share This Page