XF 1.5 Can't post or view profile (Some features don't work)

#1
I use cloudflare, my databases are hosted with godaddy. Theme is FlatAwesome.

So recently I've had issues where members cannot post, it shows a blank spot on the screen.



When I try to view profile page it gives me this error:
Mysqli prepare error: Table 'websitedatabase.xf_widget' doesn't exist
Jan 13, 2016 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
Delete...
Mysqli prepare error: Table 'websitedatabase.xf_warning' doesn't exist
Jan 13, 2016 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
Delete...
Mysqli prepare error: Table 'websitedatabase.xf_widget' doesn't exist
Jan 13, 2016 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
Delete...
Mysqli prepare error: Table 'websitedatabase.xf_warning' doesn't exist
Jan 13, 2016 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
Delete...
Mysqli prepare error: Table 'websitedatabase.xf_warning' doesn't exist
Jan 13, 2016 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
Delete...
Mysqli prepare error: Table 'websitedatabase.xf_warning' doesn't exist
Jan 13, 2016 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
Delete...
Mysqli prepare error: Table 'websitedatabase.xf_warning' doesn't exist
Jan 13, 2016 - library/Zend/Db/Statem



Sometimes refreshing the page a few times causes everything to show up on the screen and work.
 
Last edited:

Mike

XenForo developer
Staff member
#3
Did you move your site across servers recently? You're missing a table you have no business missing. I'm thinking your database backup/restore wasn't complete, on the basis that it seemed to stop somewhere around the "w" tables.
 
Top