Fixed Can not delete resource prefix from admincp

Affected version
2.0 beta 8
#1
Error: Call to undefined method XFRM\Repository\ResourcePrefix::removePrefixAssociations() src/addons/XFRM/Entity/ResourcePrefix.php:59

#0 src/XF/Mvc/Entity/Entity.php(1471): XFRM\Entity\ResourcePrefix->_postDelete()
#1 src/XF/Admin/Controller/AbstractPrefix.php(136): XF\Mvc\Entity\Entity->delete()
#2 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(249): XF\Admin\Controller\AbstractPrefix->actionDelete(Object(XF\Mvc\ParameterBag))
#3 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(87): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass('XFRM:ResourcePr...', 'Delete', 'json', Object(XF\Mvc\ParameterBag), 'xfrmPrefixes', Object(XFRM\Admin\Controller\ResourcePrefix), NULL)
#4 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(41): XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop(Object(XF\Mvc\RouteMatch))
#5 src/XF/App.php(1845): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#6 src/XF.php(328): XF\App->run()
#7 admin.php(13): XF::runApp('XF\\Admin\\App')
#8 {main}
array(4) {

["url"] => string(50) "/admin.php?resource-manager/prefixes/1446.1/delete"
["referrer"] => string(57) "https://site.com/admin.php?resource-manager/prefixes/"
["_GET"] => array(1) {
["resource-manager/prefixes/1446_1/delete"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(4) {
["_xfToken"] => string(8) "********"
["_xfRequestUri"] => string(37) "/admin.php?resource-manager/prefixes/"
["_xfWithData"] => string(1) "1"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
This is fixed now, thanks. Looks like it was just calling that method on the wrong object (it got moved a while back).
 
Top