1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Bug in the Open Bug Reports forum ? Thread display - Set options not working

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Digital Doctor, Oct 4, 2011.

  1. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    In this forum
    http://xenforo.com/community/forums/bugs/

    In the Thread Display Options:
    clicking [Set Options] doesn't display options ..
    such as [confirmed] [Partial Fix] [whatever]
    It just refreshes the page.

    Tested:
    Chrome.
    Firefox 7.01
     
  2. Trombones13

    Trombones13 Well-Known Member

    :confused: Isn't that exactly what it's supposed to do? It's only for editing Sort threads by: and Order threads in: options--then you click "Set Options" to confirm those changes. To select a prefix to see more threads of the same type, you just click on it in the thread list (or search within the forum for that prefix).
     
  3. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Hmmmm .... I thought there was a selectable dropdown in there.
    Hmmmm ...

    To sort by a Prefix I have to hunt around to find it ?
    What if it is rare ?
     
  4. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

  5. Trombones13

    Trombones13 Well-Known Member

    Look in the Resolved forum--is that Prefix option there for you? I don't see it--maybe that's been removed.
     
  6. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

Share This Page