1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Broken Avatars

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Collapsible Myth, Feb 15, 2015.

  1. Collapsible Myth

    Collapsible Myth Active Member

    Recently have come across a problem in which our members and myself are unable to upload an avatar. When you select an image it appears that thing went normally with a confirmation that the image was uploaded successfully but, the field where normally you would see the image name is empty. Only says "no file chosen".

    We've made sure that the folders data and internal_data and the folders within are set to 777 but still no luck. Not showing any server error messages at all and just baffled in what else it could be.

    ss1.png

    ss2.png
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I can see that some members have avatars.

    Were these uploaded in the normal way?

    Has anything changed recently with regards to the installation or server?
     
  3. Collapsible Myth

    Collapsible Myth Active Member

    The only thing is that we moved to a new server.

    Uploaded the XF files via ftp to the new.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The new server is the reason.

    Ensure the directories are recursively chmod 0777 and ownership is correct.
     
  5. Collapsible Myth

    Collapsible Myth Active Member

    Ok, thank you. Will have to get with hoster and see about getting this done.
     

Share This Page