1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Bread crumb arrow overlaying Facebook "recommend" box.

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by haincha, Apr 17, 2013.

  1. haincha

    haincha Member

    As the title says, I am having a pesky issue with my Facebook recommend box that the breadcrumb arrow is showing up on top of the box. z-index is 51 and 50 for a few of the inspect breadcrumb elements.

    I am noticing it here on this forum too. It is happening on my Mac using Mountain Lion in both Chrome and Safari.

    Any ideas how to fix it? Not show stopping, but a bit annoying... :)
     

    Attached Files:

  2. Andy.N

    Andy.N Well-Known Member

    Confirm here with Mac Chrome
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Looks like setting the z-index on the iframe that FB creates sorts this.
     
  4. haincha

    haincha Member

    That did it. Thanks!
     
  5. Sheratan

    Sheratan Well-Known Member

    May I know how to do that?
     
  6. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    This fix has been released in the software for a while. Is it still appearing for you?
     
  7. Sheratan

    Sheratan Well-Known Member

    Yes. XF 1.2

    upload_2013-8-2_11-48-43.png
     
  8. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Do you have any out dated templates?
     
  9. Sheratan

    Sheratan Well-Known Member

    No. I'm using stock themes.
     
  10. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Adding this into your EXTRA.css should fix it for now:
    Code:
    .breadcrumb .crust .arrow {
      z-index: 0 !important;
    }
    I am able to confirm here on XenForo that this bug has resurfaced.
     
  11. Sheratan

    Sheratan Well-Known Member

    On the other side, I lost breadcrumb navigation.
    upload_2013-8-2_11-57-45.png
     
  12. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Touché. I shouldn't try to write code after moving. This will work:
    Code:
    .fb_iframe_widget_lift {
      z-index: 100 !important;
    }
     
  13. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I have moved this back to bugs as it is happening here.
     
  14. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It looks like the fix for this got missed in 1.2 so I've re-added it.
     
    Jeremy likes this.

Share This Page