1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BB Code Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by DRE, Nov 15, 2011.

  1. DRE

    DRE Well-Known Member

    The following error occurred:

    preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: two named subpatterns have the same name at offset 309
    XenForo_Application::handlePhpError()
    preg_match() in XenForo/Helper/Media.php at line 58
    XenForo_Helper_Media->_convertMediaLinkToEmbedHtml() in XenForo/Helper/Media.php at line 39
    XenForo_Helper_Media::convertMediaLinkToEmbedHtml() in XenForo/BbCode/Formatter/BbCode/AutoLink.php at line 152
    XenForo_BbCode_Formatter_BbCode_AutoLink->_autoLinkUrl() in XenForo/BbCode/Formatter/BbCode/AutoLink.php at line 73
    XenForo_BbCode_Formatter_BbCode_AutoLink->autoLinkTag()
    call_user_func() in XenForo/BbCode/Formatter/Base.php at line 624
    XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderValidTag() in XenForo/BbCode/Formatter/Base.php at line 539
    XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTag() in XenForo/BbCode/Formatter/Base.php at line 463
    XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTreeElement() in XenForo/BbCode/Formatter/Base.php at line 444
    XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderSubTree() in XenForo/BbCode/Formatter/Base.php at line 424
    XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTree() in XenForo/BbCode/Parser.php at line 503
    XenForo_BbCode_Parser->render() in XenForo/Helper/String.php at line 218
    XenForo_Helper_String::autoLinkBbCode() in XenForo/ControllerPublic/Forum.php at line 352
    XenForo_ControllerPublic_Forum->actionAddThread() in XenForo/FrontController.php at line 310
    XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    XenForo_FrontController->run() in /home/mysite/public_html/forum/index.php at line 13
     
  2. DRE

    DRE Well-Known Member

    I deleted some bb codes and it works now. nvm.
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That's from a custom regex, so one of the regular expressions added is incorrect
     
  4. DRE

    DRE Well-Known Member

    Okay thanks. I see that xenforo's {$id} is the equivalent of vbulletin's {param}

    What is xenforo's equivalent for {option}?

    For example.

    Playlist.com

    Code:
    <table width="70%" border="0" align="center" cellpadding="2" cellspacing="2"><tr><td><fieldset class="bbfieldset"><legend class="bblegend">{param}</legend>
    <div align="center">
    <embed style="width:435px; visibility:visible; height:300px;" allowScriptAccess="never" src="http://www.musicplaylist.us/mc/mp3player_new.swf?config=http%3A%2F%2Fwww.indimusic.us%2Fext%2Fpc%2Fconfig_regular_noautostart.xml&mywidth=435&myheight=270&playlist_url=http://www.indimusic.us/loadplaylist.php?{option}" menu="false" quality="high" width="435" height="300" name="mp3player" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" border="0"/>
     
    </div>
    </fieldset></td></tr></table>
     
  5. DRE

    DRE Well-Known Member

  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That sounds like custom BB code stuff, which we don't support. This is BB code media stuff, and the error was with trying to get the ID from the URL.
     

Share This Page