• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
AzuCloud - Search keyword cloud

AzuCloud - Search keyword cloud 0.1.2

No permission to download
#4
I removed this previously, but now I am trying to reinstall it and get an error during the process.

Do I have to delete the "dark_azucloud_terms" table from the database to reinstall it?

Server Error

Mysqli statement execute error : Table 'dark_azucloud_terms' already exists
I believe 0.1.1 is the version that I previously removed if that matters.
 

Adam Howard

Well-known member
#5
I have this installed, but I don't think its working.

I don't see the cloud anywhere on my site.

I even added the default example

help/trophies

No such luck.
 

Adam Howard

Well-known member
#8
I have this installed, but I don't think its working.

I don't see the cloud anywhere on my site.

I even added the default example

help/trophies

No such luck.
Mine is working now on the home page.

It seems as though this takes a while for results to populate. Advise would be to leave active for a week or so and see if anything turns up.
 

Luke F

Well-known member
#9
Mine is working now on the home page.

It seems as though this takes a while for results to populate. Advise would be to leave active for a week or so and see if anything turns up.
If you search for something containing your site name it should show up instantly

Althoughmany say thatmeta keywordsare not used,you can use themetatagsforkeywordsAzuCloud?

Thanks
Not without manually adding database entries, and I wouldn't recommend 'fake' keywords like that
 
#11
try to update but get this error
Code:
Mysqli statement execute error : Data truncated for column 'route' at row 4876
 
    Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
    Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
    Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Dark/AzuCloud/Install.php at line 139
    Dark_AzuCloud_Install->_installVersion6() in Dark/AzuCloud/Install.php at line 83
    Dark_AzuCloud_Install::install()
    call_user_func() in XenForo/Model/AddOn.php at line 214
    XenForo_Model_AddOn->installAddOnXml() in XenForo/Model/AddOn.php at line 169
    XenForo_Model_AddOn->installAddOnXmlFromFile() in XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php at line 212
    XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionUpgrade() in XenForo/FrontController.php at line 310
    XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    XenForo_FrontController->run() in /var/www/mysite.com/admin.php at line 13
 

ddmmh

Well-known member
#12
If you search for something containing your site name it should show up instantly



Not without manually adding database entries, and I wouldn't recommend 'fake' keywords like that
Hi DI,

I noticed it doesnt work quite as good as it used too and is not instant like it used to be also.

You can enter 'mma zone australia ufc' into google and see some of my sites threads come up for my site(mmazone.com.au) you can click on any of those threads and see the results is not at the bottom instantly like it used to be.

Although it does work, it seems to.. i dunno.. take its time?

Example of an old thread that does have a few tags - http://mmazone.com.au/community/threads/ufc-145-jones-vs-evans.8032/

Any ideas? thanks
 

Luke F

Well-known member
#13
Hi DI,

I noticed it doesnt work quite as good as it used too and is not instant like it used to be also.

You can enter 'mma zone australia ufc' into google and see some of my sites threads come up for my site(mmazone.com.au) you can click on any of those threads and see the results is not at the bottom instantly like it used to be.

Although it does work, it seems to.. i dunno.. take its time?

Example of an old thread that does have a few tags - http://mmazone.com.au/community/threads/ufc-145-jones-vs-evans.8032/

Any ideas? thanks
Could be coincidental - if you're using https google which seems to be more widespread now then the addon can't pick up search terms
 

Andy.N

Well-known member
#14
Could be coincidental - if you're using https google which seems to be more widespread now then the addon can't pick up search terms
That seems to be the case. Searches via https take an increasing part of our daily queries according to Google Analytics.
As a result, this excellent addon is becoming less and less useful. I already disable this on some of our small sites.
 

Veer

Well-known member
#15
Found errors in Error Log

Error Info
Code:
ErrorException: parse_url(:) [<a href='function.parse-url'>function.parse-url</a>]: Unable to parse URL - library/Dark/AzuCloud/EventListener/FrontControllerPreView.php:42
Stack Trace
Code:
#0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(':')
#1 /httpdocs/library/Dark/AzuCloud/EventListener/FrontControllerPreView.php(42): parse_url(Object(XenForo_FrontController), Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic), Array)
#2 [internal function]: Dark_AzuCloud_EventListener_FrontControllerPreView::listen(Array, Array)
#3 /httpdocs/library/XenForo/CodeEvent.php(54): call_user_func_array('front_controlle...', Array)
#4 /httpdocs/library/XenForo/FrontController.php(154): XenForo_CodeEvent::fire()
#5 /httpdocs/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}
Request State
Code:
array(3) {
  ["url"] => string(70) "http://www.forum.com/forums/forum-node.299/"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
 

DRE

Well-known member
#17
What's the rule for jaxel's portal? I got the one for his video mod from your resource

EWRmedio_ControllerPublic_Media:index,media,mediaComments,categoryView,categories,playlists,mediaView,mediaComments
 

Arkshine

Active member
#19
Is it supposed to appear automatically ? It has been installed for a while and nothing appears. Is there a way/trick to test the plugin is working ?
 

kprojects

Well-known member
#20
Hrm, I can't even bring up google w/o it changing it to https.. I'll leave the add-on enabled for a bit and see if it catches anything..