1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Avatar Visitor Tab 1.0a

Adds the users avatar to the account name visitor tab

  1. Steve F

    Steve F Well-Known Member

    Steve F submitted a new resource:

    Avatar Visitor Tab - Adds the users avatar to the account name visitor tab

    Read more about this resource...
     
  2. Steve F

    Steve F Well-Known Member

  3. CFodder

    CFodder Well-Known Member

    Installed on 1.2.3 with the Camo skin and it hasn't appeared. Added the suggested css to Extra.css but it still hasn't appeared.

    Any ideas how to fix it?
     
  4. Russ

    Russ Well-Known Member

    Camo should use the default navigation template from what I remember, do you have firebug(firefox add-on) or chrome you can inspect the code area to see if the source is there.
     
  5. CFodder

    CFodder Well-Known Member

    I do, is this what you mean?

     
  6. Russ

    Russ Well-Known Member

    Ya I would double check the style+template you're applying it to, this is how it should look in the source code:

    Code:
    <li class="navTab account Popup PopupControl PopupClosed  PopupContainerControl">
    
         
         <a rel="Menu" class="navLink accountPopup NoPopupGadget" href="account/"><img alt="" class="miniMe" src="styles/namehere/xenforo/avatars/avatar_s.png"><strong class="accountUsername">PERuss</strong>
           <strong id="VisitorExtraMenu_Counter" class="itemCount ResponsiveOnly Zero">
             <span class="Total">0</span>
             <span class="arrow"></span>
           </strong>
         </a>
         
             
       </li>
    
    (or close too)

    From the snippit you posted it doesn't appear the code was ever applied.
     
  7. CFodder

    CFodder Well-Known Member

    I ended up uninstalling it and then re-installing and now it works ... go figure, no idea what I did wrong the first time.

    Thanks for your help and effort Russ :).
     
    Steve F and Russ like this.
  8. Deddy

    Deddy Member

    Any idea if this works on xf 1.3? thanks.
     
  9. Ren3gade10

    Ren3gade10 Member

    Yeah, I am curious if this works on Xenforo 1.3 as well.
     
  10. Steve F

    Steve F Well-Known Member

    Seems to work just fine on 1.3.2

     
  11. rafass

    rafass Well-Known Member

    Exactly what I was looking for, thanks!
     

Share This Page