1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Auto-Link titles with Snapshot Preview [Paid] [Deleted]

Discussion in 'Add-on Releases' started by Rigel Kentaurus, Apr 20, 2014.

  1. Rigel Kentaurus

    Rigel Kentaurus Well-Known Member

    Rigel Kentaurus submitted a new resource:

    Auto-Link titles with Snapshot Preview - Enhance your linking situation!

    Read more about this resource...
     
  2. Rigel Kentaurus

    Rigel Kentaurus Well-Known Member

    Rigel Kentaurus updated Auto-Link titles with Snapshot Preview with a new update entry:

    Bug Fixes

    Read the rest of this update entry...
     
  3. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    I currently have 2 add-ons installed that 1) adds the link and 2) adds the preview (though admittedly not as fast loading as yours does).

    I'm almost sold on this add-on (because this one does seem to load faster), but I'd ask for 1 small feature request.... I have another add-on that adds the favicon next to the link. If this will do that as well, I'm sold (will fund the favicon within reason, if required).
     
  4. Rigel Kentaurus

    Rigel Kentaurus Well-Known Member

    Adam Howard likes this.
  5. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

  6. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    1 feature request...

    Links should open a new window or tab. Best to keep them on the site rather than push them off of it. ;)
     
  7. Rigel Kentaurus

    Rigel Kentaurus Well-Known Member

    Null likes this.
  8. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Error Info
    PHP:
    ErrorExceptionfile_put_contents(./data/previews/aHR0cDovL3d3dy51cmJhbmRpY3Rpb25hcnkuY29tL2RlZmluZS5waHA/dGVybT1TZWxmaWUmZGVmaWQ9NDE0Mjg0NA==.png): failed to open streamNo such file or directory library/XfAddOns/LinkEssentials/Preview/Wordpress.php:57
    Generated By
    Unknown Account18 minutes ago
    Stack Trace

    PHP:
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(2, 'file_put_conten...', '/www/public_html/...', 57, Array)
    #1 /www/public_html/forums/library/XfAddOns/LinkEssentials/Preview/Wordpress.php(57): file_put_contents('./data/previews...', '??????JFIF?????...')
    #2 /www/public_html/forums/library/XfAddOns/LinkEssentials/Preview/Preview.php(65): XfAddOns_LinkEssentials_Preview_Wordpress->_saveImageForUrl()
    #3 /www/public_html/forums/library/XfAddOns/LinkEssentials/Deferred/Wordpress.php(22): XfAddOns_LinkEssentials_Preview_Preview->saveImageForUrl()
    #4 /www/public_html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(256): XfAddOns_LinkEssentials_Deferred_Wordpress->execute(Array, Array, 7.99999809265, '')
    #5 /www/public_html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999809265, '', false)
    #6 /www/public_html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #7 /www/public_html/forums/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #8 {main}
    Request State

    PHP:
    array(3) {
      [
    "url"] => string(52"http://www.sociallyuncensored.eu/forums/deferred.php"
      
    ["_GET"] => array(0) {
      }
      [
    "_POST"] => array(4) {
        [
    "_xfRequestUri"] => string(74"/forums/threads/selfie-taker-gets-kicked-in-head-by-train-conductor.18634/"
        
    ["_xfNoRedirect"] => string(1"1"
        
    ["_xfToken"] => string(8"********"
        
    ["_xfResponseType"] => string(4"json"
      
    }
    }
     
  9. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Also this error as well, but this only happens for guest as it's always listed from 'unknown account'.

    Error Info
    PHP:
    ExceptionThe previews directory is not valid: ./data/previews library/XfAddOns/LinkEssentials/Preview/Preview.php:86
    Generated By
    Unknown AccountToday at 2:53 PM
    Stack Trace
    PHP:
    #0 /forums/library/XfAddOns/LinkEssentials/Preview/Preview.php(49): XfAddOns_LinkEssentials_Preview_Preview->getSnapshotsDirectory()
    #1 l/forums/library/XfAddOns/LinkEssentials/Preview/Preview.php(41): XfAddOns_LinkEssentials_Preview_Preview->generateFileNameAndPath()
    #2 /forums/library/XfAddOns/LinkEssentials/Deferred/Wordpress.php(21): XfAddOns_LinkEssentials_Preview_Preview->__construct('http://www.soci...', Array)
    #3 /forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(256): XfAddOns_LinkEssentials_Deferred_Wordpress->execute(Array, Array, 7.44129300117, '')
    #4 /forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.44129300117, '', false)
    #5 /forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #6 /forums/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #7 {main}
    Request State
    PHP:
    array(3) {
      [
    "url"] => string(7"http://"
      
    ["_GET"] => array(0) {
      }
      [
    "_POST"] => array(0) {
      }
    }
    Again, this only seems to be affecting guest from what I can tell (always under, 'unknown account')
     
  10. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    This is an interesting error.... Again, only seems to be affecting guest.


    Error Info
    PHP:
    ErrorExceptionUndefined indexHTTP_HOST library/XfAddOns/LinkEssentials/BBCode/Formatter.php:106
    Generated By
    Unknown AccountYesterday at 1:16 PM
    Stack Trace
    PHP:
    #0 /public_html/forums/library/XfAddOns/LinkEssentials/BBCode/Formatter.php(106): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/home/sociall1/...', 106, Array)
    #1 /public_html/forums/library/XfAddOns/LinkEssentials/BBCode/Formatter.php(32): XfAddOns_LinkEssentials_BBCode_Formatter->useInterstitial('https://www.you...')
    #2 [internal function]: XfAddOns_LinkEssentials_BBCode_Formatter->renderTagUrl(Array, Array, Object(DigitalPointSyntaxHighlighter_BbCode_Formatter_Base))
    #3 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(740): call_user_func(Array, Array, Array, Object(DigitalPointSyntaxHighlighter_BbCode_Formatter_Base))
    #4 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(647): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderValidTag(Array, Array, Array)
    #5 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(560): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTag(Array, Array, 0)
    #6 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(541): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTreeElement(Array, Array, 0)
    #7 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(988): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderSubTree(Array, Array)
    #8 [internal function]: XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTagSize(Array, Array, Object(DigitalPointSyntaxHighlighter_BbCode_Formatter_Base))
    #9 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(740): call_user_func(Array, Array, Array, Object(DigitalPointSyntaxHighlighter_BbCode_Formatter_Base))
    #10 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(647): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderValidTag(Array, Array, Array)
    #11 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(560): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTag(Array, Array, 0)
    #12 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(541): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTreeElement(Array, Array, 0)
    #13 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(744): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderSubTree(Array, Array)
    #14 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(647): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderValidTag(Array, Array, Array)
    #15 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(560): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTag(Array, Array, 0)
    #16 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(541): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTreeElement(Array, Array, 0)
    #17 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(521): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderSubTree(Array, Array)
    #18 /public_html/forums/library/XenForo/BbCode/Parser.php(505): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTree(Array, Array)
    #19 /public_html/forums/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(72): XenForo_BbCode_Parser->render('[FONT=Verdana][...')
    #20 /home/sociall1/public_html/forums/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage.php(345): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage_Post->_checkMessageValidity()
    #21 /home/sociall1/public_html/forums/library/XenForo/DataWriter.php(1446): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage->_preSave()
    #22 /public_html/forums/library/XenForo/DataWriter.php(1385): XenForo_DataWriter->preSave()
    #23 /public_html/forums/library/XfAddOns/LinkEssentials/Deferred/UpdatePost.php(46): XenForo_DataWriter->save()
    #24 /public_html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(256): XfAddOns_LinkEssentials_Deferred_UpdatePost->execute(Array, Array, 7.99999809265, '')
    #25 /public_html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999809265, '', false)
    #26 /public_html/forums/library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #27 /public_html/forums/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #28 {main}
    Request State
    PHP:
    array(3) {
      [
    "url"] => string(7"http://"
      
    ["_GET"] => array(0) {
      }
      [
    "_POST"] => array(0) {
      }
    }
     
  11. Rigel Kentaurus

    Rigel Kentaurus Well-Known Member

    Thanks for the stack traces, I'll look into fixing them, they seem like edge cases
     
    Adam Howard likes this.
  12. Rigel Kentaurus

    Rigel Kentaurus Well-Known Member

  13. Kintaro

    Kintaro Well-Known Member

  14. Rigel Kentaurus

    Rigel Kentaurus Well-Known Member

  15. MasterPiece

    MasterPiece Active Member

    hi i have a question. does this need special requirements as on my site when i hover it. i see loading but nothing show i tried page2image api wordpress and internal also i have error forbiden for that interstitial page
     
  16. Rigel Kentaurus

    Rigel Kentaurus Well-Known Member

    The Page2Images needs an API key, you need to sign up for their service and provide the REST API key in the config
    The internal one requires that you installed locally WKHtmlToImage
     
  17. MasterPiece

    MasterPiece Active Member

    @Rigel Kentaurus i did all that with the page2images but it only shows loadingwhen i hover it. are you sure my server does not need something special or it does not work on a shared hosting?
     
  18. Rigel Kentaurus

    Rigel Kentaurus Well-Known Member

  19. Rigel Kentaurus

    Rigel Kentaurus Well-Known Member

  20. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    Have you tried this with Skimlinks to see whether it interferes or not?
     

Share This Page