1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 APC Issue and server error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by tsak76, May 8, 2014.

  1. tsak76

    tsak76 Active Member

    i installed APC , i added this to php.ini

    ;memory_limit = 32M
    memory_limit = 524M
    ;max_execution_time = 30
    max_execution_time = 360
    extension = apc.so
    apc.enabled = 1
    apc.shm_size = 128M
    apc.ttl = 7200
    apc.user_ttl = 7200
    apc.enable_cli = 1

    I didnt put anything in the xf config.php but then i checked the option Fetch public templates as files

    i get server 500 error and in adminCP i get stuff like this

    ErrorException: Fatal Error: Cannot run code from this file in conjunction with non encoded files - library/Zend/Validate/Hostname/Com.php:554
    Generated By: Unknown Account, 4 minutes ago
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError('www.site...')
    #1 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(114) "http://www.site.com/forum/zxc%82.132/index.rss"
    ["_GET"] => array(0) {
    }
    ["_POST"] => array(0) {
     
  2. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Have you confirmed that APC is active.
    Did you start your HTTP server (and php process if you use one)?
     
  3. tsak76

    tsak76 Active Member

    i think suphp causes it, i will change to fcgi and retry
     

Share This Page