XF 1.5 All posts already read even though I didn't read them

PJK

Active member
#1
I have a user that has reported an issue below. Everything is working fine for me and others I've asked, but not sure how to resolve this issue. Any ideas? Thanks.
Since a few months, all forums show up as if there are no unread items when I'm signed in:
https://www.dropbox.com/s/go4iq6vzgtmvb3s/Screenshot 2017-01-29 21.30.07.png?dl=0
(solved cube means no unread posts)

"New Posts" always shows as 0:
https://www.dropbox.com/s/pex49s56qxcgwfc/Screenshot 2017-01-29 21.30.44.png?dl=0

This is the case across multiple computers, and only when I'm signed in.
When I browse in an incognito window, I see:
https://www.dropbox.com/s/9kypbgtom8n6acq/Screenshot 2017-01-29 21.31.14.png?dl=0
 

Tracy Perry

Well-known member
#6
Have them try with a different browser and disable any add-ons that they may be using in their current one?
Have them also check their developer console of their browser to see if it is showing any errors by chance.
 

PJK

Active member
#8
Any ideas to resolve the issues for this user? It's odd it's happening in multiple browsers when logged in. Any suggestions would be appreciated.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#9
If it's one user only and you or others can't reproduce it, then it's going to be user error, some other local issue to them, or (unlikely) an add-on involved.
 

PJK

Active member
#10
If it's one user only and you or others can't reproduce it, then it's going to be user error, some other local issue to them, or (unlikely) an add-on involved.
There's only been one user mention it. The fact that he tried in multiple browsers logged in with the same issue is odd. Any suggestions on how to get him to troubleshoot? Thanks.
 

Tracy Perry

Well-known member
#11
Are they by chance running any anti-virus on their computer that also monitors the network traffic live? I have seen a few of those that have caused weird issues in the past.
 
Top