1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Alerts balloons after upgrade to 1.1

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by adgsteve, Oct 6, 2011.

  1. adgsteve

    adgsteve Member

    I upgraded just fine, everything is working good, but the Inbox and Alerts balloons keep popping up with 0 in them. Mouse over them and they go away, but click another page and they pop up again, everytime you change pages.
    ScreenHunter_02 Oct. 06 15.47.jpg
     
  2. Fuhrmann

    Fuhrmann Well-Known Member

  3. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Which style are you using ?
     
  4. adgsteve

    adgsteve Member

    Hey Thanks Fuhrmann! That's it. I just have so many things going on right now I didn't have time to search for it....sorry.
     
    Fuhrmann likes this.
  5. adgsteve

    adgsteve Member

    It's a custom style I made..... should have known that was the problem, but as I said, I've got about 10 windows open here.....:confused:
     
  6. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Post the code changes you make to resolve it ... so others can benefit.
    :)
     
  7. kkm323

    kkm323 Well-Known Member


     
  8. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Revert navigation.css. That has fixed this problem for everyone who has reported it.
     
  9. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    I wonder what changes he made that specifically caused the problem ?
    What is the offending code ?
     
  10. robdog

    robdog Well-Known Member

    Everyone needs to put CSS changes in EXTRA.CSS and not update anything other CSS file. :)
     
  11. adgsteve

    adgsteve Member

    To be honest I haven't figured it out yet. Reverting navigation.css fixed the problem, I just haven't isolated what change caused it. Right now I'm working on 3 different sites(not all xenforo sites) so will figure it out when I get a chance.
     
  12. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The first thing that should be done after an upgrade is to revert outdated templates.

    I am constantly surprised at how many people don't do this.

    What are outdated templates and why do I need to revert them? Can't I just continue using the old ones?
    If a template is changed between releases, i.e. from 1.0.0 to 1.0.1, and you have manually edited it, then it will be marked as outdated. This is done because the software doesn't automatically overwrite those templates, thereby causing certain functionality which you have added to be lost. It is an indication that the core code has changed and you need to take action. The software will continue to function with these outdated templates but you may be missing important updates and bug fixes so it is recommended to revert and reapply any edits.

    http://xenforo.com/community/threads/frequently-asked-questions.5183/#post-180455
     
  13. adgsteve

    adgsteve Member

    I compared my old navigation.css file to the new one.... identical. However the template showed red as if it had been modified, and when I reverted it that fixed the problem. I didn't remember altering navigation.css at all, most of my work has been in EXTRA.CSS

    I dunno..........
     
    Digital Doctor likes this.

Share This Page