• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed Admintemplate forum_edit

R

ragtek

Guest
#1
the redirect after saving a forum isn't working because you've written "no" instead of "on or yes/true/1" in the data-redirect tag

Code:
<xen:form action="{xen:adminlink 'forums/save', $forum}"
    class="AutoValidator"
    data-fieldValidatorUrl="{xen:adminlink 'forums/validate-field', $forum}"
    data-redirect="no">
 
R

ragtek

Guest
#3
Same for edit of Notices.
No, notices have

Code:
<xen:form class="AutoValidator"
    action="{xen:adminlink 'notices/save', $notice}"
    data-redirect="{xen:if {$notice.notice_id}, off, on}">
but don't know why they did it this way:D (redirect if new one, no redirect if editing a existing)
 

Kier

XenForo Developer
Staff member
#5
I changed that because I found that I often wanted to make changes, check them and edit again.

I guess if everyone wants it to redirect I could change it back.
 
R

ragtek

Guest
#6
I changed that because I found that I often wanted to make changes, check them and edit again.

I guess if everyone wants it to redirect I could change it back.
I agree, but then it should be the same behaviour in every form (buttons => save, save & close)
 

Perspektif

Active member
#8
the redirect after saving a forum isn't working because you've written "no" instead of "on or yes/true/1" in the data-redirect tag

Code:
<xen:form action="{xen:adminlink 'forums/save', $forum}"
    class="AutoValidator"
    data-fieldValidatorUrl="{xen:adminlink 'forums/validate-field', $forum}"
    data-redirect="no">
hi,what this code in the file?