Browser issue AdBlocking Software Blocks Post Boxes....

ncbetz

Formerly Noah Betz
#1
Hello,
I tried reloading, going to it in a new tab, restarting my browser, and it is still like that. Anyone know why?

Screen Shot 2016-06-24 at 10.42.22 AM.png

Thanks,
Noah

Update: If you have a discussion about ads, AdBlock software blocks the text box.
 
Last edited:

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
Is this happening here? If so, I would guess it might be something on your end as nothing has changed for a while. Perhaps you have a browser extension that's causing issues.
 

ncbetz

Formerly Noah Betz
#3
Is this happening here? If so, I would guess it might be something on your end as nothing has changed for a while. Perhaps you have a browser extension that's causing issues.
Yes, it is here. Have had this happen 1-2 other times since I register. I only have Ad Block Plus (probably it) and GitHub Notifier...
 

ncbetz

Formerly Noah Betz
#4
Is this happening here? If so, I would guess it might be something on your end as nothing has changed for a while. Perhaps you have a browser extension that's causing issues.
For every action I want to do, it will take me to a new page (when the issue occurs). It also happened again, just tried to reply to the thread again.
 

ncbetz

Formerly Noah Betz
#5
Yep, it is my a blocking software thing (tried it with three different ones). Would this be considered a XenForo bug (blocks text box when discussing ads).
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
This is unfortunately an issue with your ad blocker and is likely down to incorrect heuristics (identifying things that aren't ads as ads).
 
Top