1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Account details etc.. Error

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by -Andromeda-, Sep 15, 2015.

  1. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    Hello everyone..

    I add my route setting. {ex: account/personal-details => hesap/profil-detaylari} but a few days later, an error that not found this page. How can I solve it .
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Does the route filter still exist?

    There's no reason why it would suddenly stop working so you must have changed something.
     
  3. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    Yes route filter still exist but sometimes gives the error page not found
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Sometimes?

    Under that conditions?
    Are you able to reproduce it consistently?
     
  5. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    Yes ı can reproduce route filters but ı cant reinstall xenForo
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I don't understand your response.

    You said that sometimes the route filter doesn't work.
    What are those times?
    Can you provide examples of when it does and doesn't work?
     
  7. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    I brought it open thread up 30 minutes before the mistake was giving an error but does not currently
     
  8. -Andromeda-

    -Andromeda- Active Member

    Hello brogan

    I have received the same mistake again ı add a screen shout in my post http://forum.hayalet.web.tr/hesap/iletisim-detaylari ( account/contact-details)

    wf2.png
     
  9. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If it is randomly not working then that may suggest an add-on is involved.

    I receive the standard "must be logged in" error message when I try to access the link.

    Try disabling all add-ons and testing again.
     

Share This Page