• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed A mysterious symbol

giorgino

Well-known member
#1
Translating xenforo in italian language, I've done a mistake...
In reply conversation e-mail alert appear a symbol '>' after the conversation title but I don't find where to change this...

Schermata 2013-10-09 alle 08.49.51.png

Can someone suggest me where find the correct phrase? :notworthy:
Thank you in advance! :)
 

Carlos

Well-known member
#4
Oh, so it sounds like a language miscommuication between the actual software and whatever's outputting your language of choice, or it is possible that the e-mail edit that you made to the e-mail template has affected it.

Sounds like a job for... @Mike.
 

lazy llama

Well-known member
#5
Translating xenforo in italian language, I've done a mistake...
In reply conversation e-mail alert appear a symbol '>' after the conversation title but I don't find where to change this...
Can someone suggest me where find the correct phrase? :notworthy:
Thank you in advance! :)
I had the same problem in the plain English version, so I don't know whether an earlier version of XF had a mistake in the templates.

The ">" isn't part of a phrase, it's in the email template - "conversation_reply"
These are accessed from the "Development" tab in the Admin Panel.

There's a spare > in the email template mentioned which can be removed. Look for
Code:
{$conversation.title}>
in the 6th line of the HTML part of the template.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#7
Oh, it's only when you don't have conversation message text in the email -- that template is fine. Might be why it didn't come up.
 

lazy llama

Well-known member
#8
I didn't see it in the reply emails I got from here so assumed that it wasn't in the XF-supplied template.

ETA: Ah that explains it!