• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
  • This forum has been archived. New threads and replies may not be made. All add-ons/resources that are active should be migrated to the Resource Manager. See this thread for more information.

[8wayRun.Com] XenPorta (Portal)

Status
Not open for further replies.

SchmitzIT

Well-known member
Alright, really stupid question time.

Can someone remind me how to administrate the portal so that I can edit modules? I can't remember how to access them for the life of me. I can't remember the link to administrate them at all.
The old system had them in <yoursite>/portal/modules. The newer version has them in the AdminCP under the Home tab.
 

Divvens

Well-known member
I installed xenforo in /forum directory
That is why you get an extra /forum even when you enable that option since your install directory is /forum. If it would have been the root directory you wouldn't get the /forum along with it.
http://www.havoccraft.com/forum <- that link is the landing page of your forum (Home/index).
http://www.havoccraft.com/forum/index.php?forum/ <- that is your actual forum.

So XenPorta is doing what it's supposed to do, acting as the index to your forum. The index to your /forum directory is the place where your portal is showing.
 
That is why you get an extra /forum even when you enable that option since your install directory is /forum. If it would have been the root directory you wouldn't get the /forum along with it.
http://www.havoccraft.com/forum <- that link is the landing page of your forum (Home/index).
http://www.havoccraft.com/forum/index.php?forum/ <- that is your actual forum.

So XenPorta is doing what it's supposed to do, acting as the index to your forum. The index to your /forum directory is the place where your portal is showing.
so, should I reinstall xenforo but not put the files into a /forum directory?
 

Divvens

Well-known member
Status
Not open for further replies.