1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

500 Internal Server Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Dobrodukh, Mar 22, 2015.

  1. Dobrodukh

    Dobrodukh Member

    Hi. Recently my forum stopped working. Error "500 Internal Server Error". Now I restored from backup, but I would like to understand and prevent such errors in the future. Attach the error log before the forum stopped working. What was the problem?

    Attached Files:

  2. kimchuy

    kimchuy Member

    Did you make any changes in the code before you got the internal server error? or it just suddenly happened?
  3. Dobrodukh

    Dobrodukh Member

    I installed a new template. But I think that's not the problem. But he wasn't even active. No more changes were made.
  4. kimchuy

    kimchuy Member

  5. Dobrodukh

    Dobrodukh Member

    I was able to recover the work of the forum on other hosting. But now keep getting errors. For example, when creating a new topic or in the admin. Screenshots attached. What could be the reason?

    screen_3.jpg screen_5.jpg
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That could indicate an incomplete or corrupt restore.

    Are you sure the database was viable?
    Did you also restore the server files?
    Are they compatible?
  7. Dobrodukh

    Dobrodukh Member

    It was automatic backup hosting. Now I am trying a second time to recover, but from my personal backup. Later I will write about the results.
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I think this would indicate that the files haven't been fully restored properly. I would reupload from a fresh copy downloaded from the customer area.
  9. Dobrodukh

    Dobrodukh Member

    Thanks. Helped restore the old backup. I do not understand why it happened. Topic can be closed.

Share This Page