XF 1.2 500 errors because of too many processes

JMEWLS

Active member
#7
Hmmm this seems to be back...

My error log in cpanel:

Code:
[Mon Oct 28 01:34:02 2013] [error] [client 221.10.40.232] SoftException in Application.cpp:641: Could not execute script "/home/coolies/public_html/forums/index.php"
[Mon Oct 28 01:34:01 2013] [error] [client 221.176.23.242] SoftException in Application.cpp:641: Could not execute script "/home/coolies/public_html/forums/index.php"
[Mon Oct 28 01:34:01 2013] [error] [client 61.167.49.188] SoftException in Application.cpp:641: Could not execute script "/home/coolies/public_html/forums/index.php"
[Mon Oct 28 01:34:01 2013] [error] [client 201.64.254.228] SoftException in Application.cpp:641: Could not execute script "/home/coolies/public_html/forums/index.php"
[Mon Oct 28 01:34:01 2013] [error] [client 186.42.225.188] SoftException in Application.cpp:641: Could not execute script "/home/coolies/public_html/forums/index.php"
[Mon Oct 28 01:34:01 2013] [error] [client 175.25.243.22] SoftException in Application.cpp:641: Could not execute script "/home/coolies/public_html/forums/index.php"
[Mon Oct 28 01:34:01 2013] [error] [client 118.70.129.101] SoftException in Application.cpp:641: Could not execute script "/home/coolies/public_html/forums/index.php"
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#8
There's at least 6 completely unique users hitting the script within the same second - I suspect you'd find that would be busier than even XenForo.com. If that's not your normal traffic pattern, it could be a burst from being listed on a big site or it could be something like an attack pointed at your forum; you'd likely need to trace through your web server logs for more information.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#10
It may be that your host has blocked access. As mentioned before, it may be time to consider a different one.
 
Top