• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

:(

Status
Not open for further replies.

Ablac

Active member
#1
This sucks i purchased XenForo using my paypal and accidentally did an E-Check :/

A friend gave me a copy of XenForo to setup on my website in the Meantime but i really wish i was able to access the addons :( Kind of sucks i'm stuck waiting until then :?

I can't access the support yet so if somebody could tell me how to get the Bold Italic Underline Stuff when you make a post that would be awesome :) for some reason mine don't have it :?

Sorry if I'm causing problems by posting this, I just hope the payment clears sooner then later :)
 

Ablac

Active member
#2
I am saddened that I am unable to receive a response due to not having a Valid account at this time. But as I told the last person that was trying to help me I understand why and respect everyone's Responses.
 

Ablac

Active member
#4
Thats not the answer I needed but Thanks for the help. My problem is that bar that has the B I U for those settings dosn't show up on my XenForo. And since i just purchased a XenForo License using an E-Check (Takes 1 - 2 Weeks to process) i dont have a Valid License at this time so i cant post in the Support Threads. And my forum is running on a Copy of XenForo that a friend gave to me.
 

Ablac

Active member
#6
It is its enabled in my Preferences. And it shows up here just not on my forum and its only on Windows Based Computers that it dosnt show up :? It works fine in Mac. Ive tested it in Chrome, IE, and Firefox.

But it dosnt explain why it shows up fine here but not on my forum :?

As i have stated above i have Paid for the software but an unable to get it until the 14 - 16th due to Paypal using an E-Check. I would gladly pay for it right now but Paypal already took the $140 from my account but the payment dosnt get recieved by XenForo until the 14 - 16th
 

Dodgeboard

Well-known member
#8
You can always cancel the e-check and reissue the payment (non e-check)

I know, I've made the same mistake.

Nonetheless, you shouldn't use the software until payment actually clears. Expecting support for a license that has not yet been issued is a bit unfair. It's not Xenforo's fault you sent them an e-check, which is unvalidated funds at this point.
 

Ablac

Active member
#9
I am not expecting Support :)

I am saddened that I am unable to receive a response due to not having a Valid account at this time. But as I told the last person that was trying to help me I understand why and respect everyone's Responses.
As I stated there, i am not expecting support and i Understand and Respect everyone's responses.
 
F

Floris

Guest
#10
Your friend has either a pirated copy
Or
Your friend has broken the EULA of XenForo by distributing the files unauthorized

Contact sales, have the order cancelled, and re-purchase with the right method. That way you have a legal copy, a valid copy, and one very fast. And you have access to the add-ons.
 

Ablac

Active member
#11
:? Didn't think of that, I can take my website down until i get the License but I was trying really hard and really needed to get my website up today :(

I am not trying to start an issue or get in trouble with Legal matters and EULA's so im willing to take it down but would really love not to!
 
F

Floris

Guest
#12
Then take it down.
When you get a license, restore the database and use the licensed files. And upgrade to whatever version you're then legally able to get.

Please realize that you're running an instance you're not authorized to, that's breaking copyright law.
Look into that to see how much the damages are that a company can ask for.
 

Ablac

Active member
#13
Thank you for your Concern! I wasn't thinking about the Copy Right laws :? I took the site down until I obtain my License thank you for opening my eyes to the problem I could have caused for my self.

If you would like to verify my sites down its theocraft.org :)
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#14
As you do not currently own a license, I will close this thread.

It sounds as if it's an incomplete/outdated installation anyway as some of the editor icons are missing; these were changed a long time ago so I suspect it's a very early copy of the software.

Feel free to open a new thread in the correct support forum once you are able to download and install your own copy of the software.
 
Status
Not open for further replies.