1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 1. post in a thread - move - many problems

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by au lait, Jun 24, 2015.

  1. au lait

    au lait Well-Known Member

    scenario:

    User X creates a thread on Forum G.
    Moderator Y reads this and wants to move the post in an exists thread X.
    So he proceeds as follows. See Screenshots.

    The following problems:
    a) If a user has subscribed the Forum with the new thread, he receives an e-mail - which the link to the Thread, but the link is no longer valid.

    b) all the users who subscribed the thread where the post has now been moved (the Post's is new) does NOT get a E-Mail notification!

    This is woefully inadequate!

    Sure, the moderator can go back in the thread overview and there then "merge" the thread. But that's more effort and should be unnecessary.

    Moreover, even if he does it so, lacks the notifications email to the users from the old Thread
     

    Attached Files:

  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The expectation of this situation is really that you'll use thread merging to handle this situation. Moving posts would generally signal different intentions than merging a thread (normally meaning the original thread exists).

    Regardless, everything you've explained seems to be expected as how the system works. There is generally no notification of moderator actions other than when you opt into it.
     
  3. au lait

    au lait Well-Known Member

    OK, I understand. But wouldn’t it be better to remove the moving function for the intial post of a thread?
     

Share This Page