• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 1.3.2 upgrade after closing the browser window while upgrading

Marcus

Well-known member
#1
I closed the browser window by accident while upgrading. I could not access admin.php, and on domain.com only a "this community is upgrading" message was visible.

After ...
# php library/XenForo/Install/run-upgrade.php
the upgrade process went through with these messages
Current version: 1030270
Upgrade target: 1030270 (1.3.2)

Are you sure you want to upgrade? [y/n] y
Rebuilding / importing data...

Upgrade completed successfully!
The message on domain.com still was the same ("... is upgrading"). I could access admin.php and got a "please click here to upgrade" link. The upgrade then went fine.

Maybe this thread may help others experiencing similar issues. Please note that I always have trouble with the CLI upgrade as I copy the xenforo files with a different linux file system owner than the one my webserver is using. This is not a problem of xenforo. Nevertheless, whoever experiences a similar situation, this might help.
 

RoldanLT

Well-known member
#2
I closed the browser window by accident while upgrading. I could not access admin.php, and on domain.com only a "this community is upgrading" message was visible.

After ...
# php library/XenForo/Install/run-upgrade.php
the upgrade process went through with these messages

The message on domain.com still was the same ("... is upgrading"). I could access admin.php and got a "please click here to upgrade" link. The upgrade then went fine.

Maybe this thread may help others experiencing similar issues. Please note that I always have trouble with the CLI upgrade as I copy the xenforo files with a different linux file system owner than the one my webserver is using. This is not a problem of xenforo. Nevertheless, whoever experiences a similar situation, this might help.
Did you reload/restart any caching on your server?
Memcached/Zend Opcache/APC/XCache ?
Try to reload it.

Please note that I always have trouble with the CLI upgrade as I copy the xenforo files with a different linux file system owner than the one my webserver is using. This is not a problem of xenforo.
After upload, just chown -R webserver:webserver /path/toyoursite/