1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cannot Reproduce 1.2 editing and quote editing.

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Carlos, Jun 3, 2013.

  1. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    When I quote someone, and I want to edit parts of the post, the other end of the whole message is moved right next to the quote BBCode. Fix this.
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Is this a suggestion or a bug?
  3. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    More or less both. It wasn't in the old editor, and it's in the new one.

    When I press enter and I leave it there, I intended to leave that sentence THERE. But 1.2 moves my sentence or letters or words up to the nearest denominator (in this case, its the BBCode).
  4. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    I'm not able to reproduce this on a Mac running Firefox. What operating system and browser are you running?
  5. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    Windows 7/FireFox 21.0

    Screencaps coming.
  6. Teapot

    Teapot Well-Known Member

    I know we're the customers and all, but you could at least say please :eek:
    Andre Daub and Carlos like this.
  7. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    :ROFLMAO: Funny guy!
  8. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    I'm not able to reproduce now. Weird. :confused:

    In one of the quoted posts that I quoted, I pressed "backspace" on a sentence, and then the sentence disappear, good and okay, but the other side of the message went near the BBCode. Now it doesn't; weird.

    It's like Mike stealth edited the code.

    However, I do see that when you click "reply" it shows the quote, yes, but it makes an extra space.
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I still can't say that I understand what this was even trying to report, but if you can't reproduce it...
  10. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    Here's a video for you, @Mike:

    Try editing posts sometimes, you'll find the same thing.
  11. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Yeah but it doesn't actually separate from the quote. This is actually where the cursor was supposed to be in previous version, IIRC. Or are you reporting something else?
  12. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    In the older versions of xF, the cursor is always on the first line after the quote. At least that's how I thought it was.
  13. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Is that all the report is for? This is as basically as designed.
  14. Carlos

    Carlos Well-Known Member

    Oh, okay. Well, the first report was about the editor moving whatever message I have typed [in this little space], and then it moved it right next to where "[/quote]" is. I thought it was weird, so I made this report. However, since the thread, I haven't been able to re-produce. Trying to find it. But something else pops up and makes a new bug for me. Like sometimes I would edit some post, or a post in a quote, it would change where the cursor is "parked."

    @Mike, looks like I'm on the right track. More trying to break 1.2 leads me to this:

    That's just from editing.
    Last edited: Jun 3, 2013

Share This Page