Recent content by Tweed

  1. T

    XF 2.1 The Board URL option does not match the site URL configured for your license.

    When I go to my admin panel I see this message. The Board URL option does not match the site URL configured for your license. I am pretty sure that the Board URL option and the URL configured to my license are the same, I double checked just in case. I know this question has been asked before...
  2. T

    XF 2.1 Correct reaction titles not appearing

    Hi, I am setting up some custom reactions and for some reason the titles of the reactions are showing up like this But when I go to edit the reactions I see the name I gave them. What have I done wrong? P.S sorry for bad formatting.
  3. T

    XF 2.1 First time uploading and install questions.

    I believe the URL is if you go to this site you get a message that it is under development. If I have indeed uploaded the files in the wrong place where do you suggest I upload them? I know the instructions to upload them at your webroot (such as your public_html directory ). However I don't...
  4. T

    XF 2.1 First time uploading and install questions.

    By URL do you mean the domain name or the host name that my provider gave me? I have tried adding /install to the end of the URL to both of these URLs both resulting in a 404 error. I'm sorry if I am a little confused, I'm new to this and just want to get things up and running.
  5. T

    XF 2.1 First time uploading and install questions.

    Hi, I recently bought Xenforo and I have some questions about the upload/ installation process. I am using Dreamhost as my host and i'm using their built in file management system instead of a third party ftp software. As per the upload instructions I have uploaded the content of the upload...
Top