Recent content by Ian Eberle

  1. Ian Eberle

    Tapatalk and Chat Room Questions

    I started up my forum www.aquaticforums.net/forums about a month ago and I have a pretty good fanbase starting. Some of my users are asking for Tapatalk and others are asking for a live chat room similar to the ones integrated in vBulletin or IPB forums. Here are my questions: My main concern...
  2. Ian Eberle

    Responsive Design for XenForo 1.1 [Paid] [Deleted]

    That worked! Thanks for all your help :)
  3. Ian Eberle

    Responsive Design for XenForo 1.1 [Paid] [Deleted]

    I tried disabling it and it still had the same green thing.
  4. Ian Eberle

    Responsive Design for XenForo 1.1 [Paid] [Deleted]

    Yes, now issue #2 has been fixed, but issue #1 is still causing problems. I have an add-on installed to show the sidebar on every page (including in threads)... Could this be the problem?
  5. Ian Eberle

    Responsive Design for XenForo 1.1 [Paid] [Deleted]

    That helped with some things, but there are still some issues. Issue #1: When I view threads, there's still that green area to the right. Issue #2: When I view forums, the navigation button still doesn't behave properly. Thank you for everyone's help! I know nothing about CSS which...
  6. Ian Eberle

    Responsive Design for XenForo 1.1 [Paid] [Deleted]

    I don't mind hackish code as long as it does the job :) Where do I put that CSS? I'll try it out.
  7. Ian Eberle

    Responsive Design for XenForo 1.1 [Paid] [Deleted]

    I just bought your plugin and I must say that it's magical that you can essentially do a one-click conversion to a responsive design. You should consider making a similar add-on for the WordPress community. You would be guaranteed tons of sales at only $30. Anyway, I have installed your add-on...
  8. Ian Eberle

    Adding Custom HTML To The Sidebar

    I was wondering what the easiest way was to add custom HTML to the sidebar. If you look at my homepage (www.aquaticforums.net), you will see there are Facebook and Twitter widgets and things in the sidebar. I want to add those same widgets (Facebook, Twitter, Alexa, and eventually MailChimp)...
  9. Ian Eberle

    Pretty URLs Not Working

    Yes, that's what mine required. Must be because HostGator uses an old version of PHP... It would have to have something to do with the way HG sets up their servers.
  10. Ian Eberle

    Pretty URLs Not Working

    Thanks :)
  11. Ian Eberle

    Pretty URLs Not Working

    I should have paid more attention... It works now. Thanks for your help!
  12. Ian Eberle

    Pretty URLs Not Working

    When I click on anything on the forum, I get a 404 error. The 404 error page is part of my WordPress site not my XenForo site. Try it out: http://www.aquaticforums.net/forums/
  13. Ian Eberle

    Pretty URLs Not Working

    Let me try enabling pretty URLs and see what happens.
  14. Ian Eberle

    Pretty URLs Not Working

    #Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you #cannot attach files, remove the "#" from the lines below. #<IfModule mod_security.c> #SecFilterEngine Off #SecFilterScanPOST Off #</IfModule> ErrorDocument 401 default ErrorDocument 403 default ErrorDocument 404...
Top