• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Zend_Mail_Transport_Exception Error

Yung

New member
#1
I got this error after upgrading to 1.5.14. It seems that xenforo can't send any email to user. Any idea how to fix this?
The error below is from an execution to send email to user when new conversation is started

Error Info
Zend_Mail_Transport_Exception: Email to abs@gmail.com failed: Unable to send mail. mail() has been disabled for security reasons - library/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137
Generated By: Unknown Account, 1 minute ago
Stack Trace
#0 /home/abc/public_html/forum/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Sendmail->_sendMail()
#1 /home/abc/public_html/forum/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#2 /home/abc/public_html/forum/library/XenForo/Model/MailQueue.php(79): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Sendmail))
#3 /home/abc/public_html/forum/library/XenForo/Deferred/MailQueue.php(10): XenForo_Model_MailQueue->runMailQueue(7.9999980926514)
#4 /home/abc/public_html/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(295): XenForo_Deferred_MailQueue->execute(Array, Array, 7.9999980926514, '')
#5 /home/abc/public_html/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(429): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.9999980926514, '', false)
#6 /home/abc/public_html/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(374): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#7 /home/abc/public_html/forum/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#8 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(46) "http://www.domain.com/forum/deferred.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(4) {
["_xfRequestUri"] => string(32) "/forum/conversations/add?to=Abc"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfToken"] => string(8) "********"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}