1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Youtube video, full screen mode don't work

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Allan, Apr 4, 2014.

  1. Allan

    Allan Well-Known Member

    Hey all

    When i click on Full screen to youtube video, it nothing happens.

    I just tried here and yet does it work, where does the problem?
     
  2. Allan

    Allan Well-Known Member

    My Bbcode video youtube is correct ?

    Code:
    <object width="500" height="300" data="https://www.youtube.com/v/{$id}&amp;fs=1">
        <param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/{$id}&amp;fs=1" />
        <param name="allowFullScreen" value="true" />
        <param name="wmode" value="opaque" />
        <embed src="https://www.youtube.com/v/{$id}&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="opaque" width="500" height="300" />
    </object>
     
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    What is your embed code?

    The default code is:
    Code:
    <iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/{$id}?wmode=opaque" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
    Edit: Your code is out of date, update it to that above.
     
    Allan likes this.
  4. Martok

    Martok Well-Known Member

  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Martok likes this.
  6. Allan

    Allan Well-Known Member

    Correct, outdated !

    Thank you ;)

    I thought it was put automatically update when upgrade XenForo.
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It isn't automatically updated as it would overwrite any changes you may have made.
     
  8. Kevin

    Kevin Well-Known Member

    It doesn't update automatically on upgrades because if it did then it would overwrite any changes we've done to the stock definitions (which could be annoying).


    EDIT: Ninja'ed by Brogan..... again! :cautious:
     

Share This Page