XPress - A theme and bridge for bringing WordPress into XenForo

XPress - A theme and bridge for bringing WordPress into XenForo 1.1.2

No permission to buy ($99.95)

mcatze

Well-known member
I got an error when mapping usergroups. Just tried with admin group.
Code:
GuzzleHttp\Exception\ClientException: Client error: `POST https://www.domain.com/blog/?xf_user=1&rest_route=%2Fwp%2Fv2%2Fusers%2F2` resulted in a `400 Bad Request` response: {"code":"rest_user_invalid_role","message":"Die Benutzerrolle existiert nicht.","data":{"status":400}} in src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Exception/RequestException.php at line 113
GuzzleHttp\Exception\RequestException::create() in src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Middleware.php at line 66
GuzzleHttp\Middleware::GuzzleHttp\{closure}() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/FulfilledPromise.php at line 39
GuzzleHttp\Promise\FulfilledPromise::GuzzleHttp\Promise\{closure}() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/TaskQueue.php at line 47
GuzzleHttp\Promise\TaskQueue->run() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php at line 246
GuzzleHttp\Promise\Promise->invokeWaitFn() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php at line 223
GuzzleHttp\Promise\Promise->waitIfPending() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php at line 62
GuzzleHttp\Promise\Promise->wait() in src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Client.php at line 131
GuzzleHttp\Client->request() in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Traits/APICall.php at line 45
ThemeHouse\XPress\RemoteHandler\Account->callAPI() in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Account.php at line 137
ThemeHouse\XPress\RemoteHandler\Account->setRemoteGroup() in src/addons/ThemeHouse/XLink/Job/SyncUsergroupMap.php at line 71
ThemeHouse\XLink\Job\SyncUsergroupMap->run() in src/XF/Job/Manager.php at line 253
XF\Job\Manager->runJobInternal() in src/XF/Job/Manager.php at line 195
XF\Job\Manager->runJobEntry() in src/XF/Job/Manager.php at line 111
XF\Job\Manager->runByIds() in src/XF/Admin/Controller/Tools.php at line 120
XF\Admin\Controller\Tools->actionRunJob() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 321
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 248
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 100
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 50
XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2177
XF\App->run() in src/XF.php at line 392
XF::runApp() in admin.php at line 13
 

Lukas W.

Formerly katsulynx
You'll have to make sure that your own user account does end up having an administrator role in WordPress. Only the main XenForo user group is taken into account for the usergroup sync.
 

diretur

Member
I got an error when mapping usergroups. Just tried with admin group.
Code:
GuzzleHttp\Exception\ClientException: Client error: `POST https://www.domain.com/blog/?xf_user=1&rest_route=%2Fwp%2Fv2%2Fusers%2F2` resulted in a `400 Bad Request` response: {"code":"rest_user_invalid_role","message":"Die Benutzerrolle existiert nicht.","data":{"status":400}} in src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Exception/RequestException.php at line 113
GuzzleHttp\Exception\RequestException::create() in src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Middleware.php at line 66
GuzzleHttp\Middleware::GuzzleHttp\{closure}() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/FulfilledPromise.php at line 39
GuzzleHttp\Promise\FulfilledPromise::GuzzleHttp\Promise\{closure}() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/TaskQueue.php at line 47
GuzzleHttp\Promise\TaskQueue->run() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php at line 246
GuzzleHttp\Promise\Promise->invokeWaitFn() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php at line 223
GuzzleHttp\Promise\Promise->waitIfPending() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php at line 62
GuzzleHttp\Promise\Promise->wait() in src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Client.php at line 131
GuzzleHttp\Client->request() in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Traits/APICall.php at line 45
ThemeHouse\XPress\RemoteHandler\Account->callAPI() in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Account.php at line 137
ThemeHouse\XPress\RemoteHandler\Account->setRemoteGroup() in src/addons/ThemeHouse/XLink/Job/SyncUsergroupMap.php at line 71
ThemeHouse\XLink\Job\SyncUsergroupMap->run() in src/XF/Job/Manager.php at line 253
XF\Job\Manager->runJobInternal() in src/XF/Job/Manager.php at line 195
XF\Job\Manager->runJobEntry() in src/XF/Job/Manager.php at line 111
XF\Job\Manager->runByIds() in src/XF/Admin/Controller/Tools.php at line 120
XF\Admin\Controller\Tools->actionRunJob() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 321
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 248
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 100
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 50
XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2177
XF\App->run() in src/XF.php at line 392
XF::runApp() in admin.php at line 13
it's happening to me too when I'm try to save the Xpress settings in xenforo

193230
 

mcatze

Well-known member
You'll have to make sure that your own user account does end up having an administrator role in WordPress. Only the main XenForo user group is taken into account for the usergroup sync.
I am in both, XF and WP, only in admin role, but still get this error. I don't have secondary groups.
 

Lukas W.

Formerly katsulynx
I am in both, XF and WP, only in admin role, but still get this error. I don't have secondary groups.
It might be related to your language settings. Try temporarily setting your WordPress to english and try again. Alternatively, if you use a plugin on WordPress that affects/adds user groups, that might play a role too.

it's happening to me too when I'm try to save the Xpress settings in xenforo

View attachment 193230
Send us a ticket with your XenForo/WordPress administrator login please, we'll take a look for you.
 

MattiGB

Well-known member
@Lukas W. changing language settings didn't help with this issue. Have the same ;P
Code:
GuzzleHttp\Exception\ClientException: Client error: `POST http://www.gamesboard.pl/portal/?xf_user=1&rest_route=%2Fxpress%2Fv1%2Fsettings` resulted in a `404 Not Found` response: {"code":"rest_no_route","message":"No route was found matching the URL and request method","data":{"status":404}} in src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Exception/RequestException.php at line 113
GuzzleHttp\Exception\RequestException::create() in src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Middleware.php at line 66
GuzzleHttp\Middleware::GuzzleHttp\{closure}() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/FulfilledPromise.php at line 39
GuzzleHttp\Promise\FulfilledPromise::GuzzleHttp\Promise\{closure}() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/TaskQueue.php at line 47
GuzzleHttp\Promise\TaskQueue->run() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php at line 246
GuzzleHttp\Promise\Promise->invokeWaitFn() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php at line 223
GuzzleHttp\Promise\Promise->waitIfPending() in src/vendor/guzzlehttp/promises/src/Promise.php at line 62
GuzzleHttp\Promise\Promise->wait() in src/vendor/guzzlehttp/guzzle/src/Client.php at line 131
GuzzleHttp\Client->request() in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Traits/APICall.php at line 45
ThemeHouse\XPress\RemoteHandler\Platform->callAPI() in src/addons/ThemeHouse/XPress/RemoteHandler/Platform.php at line 49
ThemeHouse\XPress\RemoteHandler\Platform->syncSettingsToRemote() in src/addons/ThemeHouse/XLink/Admin/Controller/Platform.php at line 164
ThemeHouse\XLink\Admin\Controller\Platform->actionSave() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 321
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchClass() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 248
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchFromMatch() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 100
XF\Mvc\Dispatcher->dispatchLoop() in src/XF/Mvc/Dispatcher.php at line 50
XF\Mvc\Dispatcher->run() in src/XF/App.php at line 2177
XF\App->run() in src/XF.php at line 392
XF::runApp() in admin.php at line 13
 

PASS

Active member
Upgraded, no errors or issues so far. Love the XLINK addon. And for some reason I no longer have to run the java-script wrapper mode. Everything seems to be working on my WP site without XF hanging up. Will continue to test. Great work!
 
Top