1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 Xenforo smooth scrolling firefox issue.

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by andrewkm, Aug 17, 2014.

  1. andrewkm

    andrewkm Active Member

    On my website www.ecocitycraft.com I have an issue when using firefox and the following settings:
    http://i.imgur.com/fy23LLn.png

    Basically with smooth scrolling, scrolling down the page is nice and lag free, however scrolling back up is very choppy and laggy. I cannot reproduce this on any other website but my own.

    As well using internet explorer / chrome doesn't cause this issue for me. Just firefox. Any help?
     
  2. Connor Smith

    Connor Smith Active Member

    I just tried this and it works fine for me on firefox.

    Very odd.
     
  3. Martyn

    Martyn Active Member

    switch to a better browser..
     
    Connor Smith likes this.
  4. andrewkm

    andrewkm Active Member

    Weird maybe it's my cache, I'll play around with stuff and see what I can do.

    But but but..... D:
     
    Connor Smith likes this.
  5. Connor Smith

    Connor Smith Active Member

    Ah ok.

    PS. I have to agree with Martyn, Chrome all the way andrew my man :p
     
  6. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Firefox scrolls perfectly smooth for me.

    I suggest trying another computer first to very Firefox works fine.

    Sometime it requires completely uninstalling Firefox and re-installing to fix some problems.
     
  7. WoodiE

    WoodiE Well-Known Member

    I can confirm - no problems here either.
     

Share This Page