XF 1.1 XenForo doesn't parse e-mail messages

Adshi

Member
I just saw that XenForo doesn't parse e-mail with data. For example, my forum users receive this e-mail:

{receiver_username},
{username} udzielił odpowiedzi w temacie "{title}".
Aby przejść do tej wiadomość kliknij:
{view_link}
Where's the problem?
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
That would be a problem with your language pack. Ideally you should contact the author of your language pack for a fix. Otherwise you need to find, revert, and retranslate the phrase in question:

Admin CP -> Appearance -> Search Phrases
 

Adshi

Member
I am author of that translation. It's doesn't matter what's message mean. XenForo sent raw e-mails. How to repair it?
 

danielwerner

Active member
I have the same problem. Reverted the phrase, still the same problem. The email I received (on gmail if it matters) looks like this:

{receiver_username},

{username} replied to your personal conversation "{title}".

To view the latest replies, click here:
{view_link}

------------
To see all your active personal conversations, click here:
{inbox_link}
 

Alteran Ancient

Well-known member
I have the same problem. Reverted the phrase, still the same problem. The email I received (on gmail if it matters) looks like this:

{receiver_username},

{username} replied to your personal conversation "{title}".

To view the latest replies, click here:
{view_link}

------------
To see all your active personal conversations, click here:
{inbox_link}
Odd question, but have you just updated to XenForo 1.2 by any chance?
 
Top