• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.
[VNNET] Fake Thread View Count

[VNNET] Fake Thread View Count 1.0.2

No permission to download
#4
Would love to use this but am getting this error on install:


Code:
Server Error

Missing argument 1 for VNNET_FakeThreadViewCount_Installer::getAlters(), called in /home/fearthelord/public_html/forums/library/VNNET/FakeThreadViewCount/Installer.php on line 28 and defined

XenForo_Application::handlePhpError() in VNNET/FakeThreadViewCount/Installer.php at line 69
VNNET_FakeThreadViewCount_Installer::getAlters() in VNNET/FakeThreadViewCount/Installer.php at line 28
VNNET_FakeThreadViewCount_Installer::install() in XenForo/Model/AddOn.php at line 214
XenForo_Model_AddOn->installAddOnXml() in XenForo/Model/AddOn.php at line 169
XenForo_Model_AddOn->installAddOnXmlFromFile() in XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php at line 188
XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionInstall() in XenForo/FrontController.php at line 351
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /home/fearthelord/public_html/forums/admin.php at line 13
 
#6
Would love to use this but am getting this error on install:


Code:
Server Error

Missing argument 1 for VNNET_FakeThreadViewCount_Installer::getAlters(), called in /home/fearthelord/public_html/forums/library/VNNET/FakeThreadViewCount/Installer.php on line 28 and defined

XenForo_Application::handlePhpError() in VNNET/FakeThreadViewCount/Installer.php at line 69
VNNET_FakeThreadViewCount_Installer::getAlters() in VNNET/FakeThreadViewCount/Installer.php at line 28
VNNET_FakeThreadViewCount_Installer::install() in XenForo/Model/AddOn.php at line 214
XenForo_Model_AddOn->installAddOnXml() in XenForo/Model/AddOn.php at line 169
XenForo_Model_AddOn->installAddOnXmlFromFile() in XenForo/ControllerAdmin/AddOn.php at line 188
XenForo_ControllerAdmin_AddOn->actionInstall() in XenForo/FrontController.php at line 351
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /home/fearthelord/public_html/forums/admin.php at line 13
Thanks for report,
I have fixed it.