1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 User facing part of forum shows a blank page

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Leeondamiky, Mar 3, 2015.

  1. Leeondamiky

    Leeondamiky New Member

    Hello all.

    All of a sudden my forum has decided to show a blank page on all user facing routes. I am still able to login to the admin section. I haven't made any changes to the site in about a week and it has been running fine.

    I have disabled all add ons and tried reverting back to the master style. I also tried to rebuild the master data but that fails with the following error:

    Got unexpected, non-string/non-array segments for compilation.

    1. XenForo_Template_Compiler->compileParsed() in XenForo/Model/Template.php at line 1611
    2. XenForo_Model_Template->compileAndInsertParsedTemplate() in XenForo/Model/Template.php at line 1378
    3. XenForo_Model_Template->compileTemplateInStyleTree() in XenForo/Model/Template.php at line 1328
    4. XenForo_Model_Template->compileNamedTemplateInStyleTree() in XenForo/Model/Template.php at line 1267
    5. XenForo_Model_Template->compileAllTemplates() in XenForo/Deferred/Template.php at line 36
    6. XenForo_Deferred_Template->execute() in XenForo/Deferred/Atomic.php at line 66
    7. XenForo_Deferred_Atomic->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 256
    8. XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 390
    9. XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 316
    10. XenForo_Model_Deferred->runByUniqueKey() in XenForo/Install/Controller/Abstract.php at line 34
    11. XenForo_Install_Controller_Abstract->_manualDeferredRunner() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 221
    12. XenForo_Install_Controller_Upgrade->actionRunDeferred() in XenForo/FrontController.php at line 347
    13. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    14. XenForo_FrontController->run() in /home/www/u1stgames.com/u1stgamesxen/install/index.php at line 18
    I'm on version 1.4.1

  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    I will defer to Mike on this one:


  3. Leeondamiky

    Leeondamiky New Member

    Thanks Jake I have submitted a ticket.

Share This Page