1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Update Avatar Thumbnail Cache?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by DRE, Feb 1, 2012.

  1. DRE

    DRE Well-Known Member

    How do I update the avatar thumbnails so that the most recent one's show?

    For instance: http://www.the8thlegion.com/board/

    There's a new member who has an avatar but his thumbnail is not showing when viewing the forum or thread listing.
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Which member?

    The different sized avatars are generated at the time of upload. Maybe it failed for some reason.
  3. DRE

    DRE Well-Known Member

    On the forum index, this noob named daroyal's thumbnail is not showing, even though he uploaded his avatar two days ago.
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The URL is incorrect.
    It is coming up as: http://www.the8thlegion.com/board/data/avatars/s/1.../1009.jpg?1327990261

    Whereas it should be: http://www.the8thlegion.com/board/data/avatars/s/1/1009.jpg?1327990261

    Try disabling add-ons and get them to upload another avatar.

    Edit: In fact, for some reason you also have board/ in the URL.
    The correct path is http://www.the8thlegion.com/data/avatars/s/1/1009.jpg?1327990261

    So it's either an add-on or some redirect causing it, or a combination of both.
  5. DRE

    DRE Well-Known Member

Share This Page