1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Undefined index

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by dondomainer, Oct 7, 2016.

  1. dondomainer

    dondomainer Member

    I get this today.

    ErrorException: Undefined index: host - library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php:90

    #0 /home/dfgdddfg/public_html/library/XenForo/SitemapHandler/Abstract.php(90): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/home/dfgdddfg/...', 90, Array)
    #1 /home/dfgdddfg/public_html/library/XenForo/SitemapHandler/Core.php(18): XenForo_SitemapHandler_Abstract->getCanonicalPaths()
    #2 /home/dfgdddfg/public_html/library/XenForo/Deferred/Sitemap.php(145): XenForo_SitemapHandler_Core->getRecords(0, 2000, Array)
    #3 /home/dfgdddfg/public_html/library/XenForo/Deferred/Sitemap.php(90): XenForo_Deferred_Sitemap->_buildSitemap(Object(XenForo_SitemapHandler_Core), 0, 7.99999690056)
    #4 /home/dfgdddfg/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(295): XenForo_Deferred_Sitemap->execute(Array, Array, 7.99999690056, '')
    #5 /home/dfgdddfg/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(429): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999690056, '', false)
    #6 /home/dfgdddfg/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(374): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #7 /home/dfgdddfg/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #8 {main}

    Code:
    array(3) {
      ["url"] => string(36) "https://www.mysite.com/deferred.php"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(3) {
        ["_xfRequestUri"] => string(55) "/linkdirectory/?displaymode=grid&language=mg-MG&alpha=Y"
        ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
        ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
      }
    }
    how can fix this plz.
     
  2. wang

    wang Well-Known Member

    Are you using a link directory add on?
     
    dondomainer likes this.
  3. dondomainer

    dondomainer Member

    yes
     
  4. wang

    wang Well-Known Member

    I think that is what is causing that error. In cases like this, the best thing would be to post at the add on 's dedicated support topic or forum, in case the developer provides support there.
     
    Last edited: Oct 7, 2016
    dondomainer likes this.

Share This Page